zaterdag 15 juni 2013

Concertreview: Korn 013 12 juni 2013Het vriendje was pas jarig, en het is altijd een hele kunst om wat leuks te verzinnen. Ik kan het mezelf natuurlijk ook makkelijk maken door gewoon een cd oid te kopen maar dat is natuurlijk niet leuk.
Totdat ik er een tijdje geleden achterkwam dat Korn weer in de originele bezetting ging touren. En laat meneer (vroeger) nou een enorme Korn fan zijn. Dus wat doe je dan, kaarten kopen en het nog een paar maanden geheim houden. Dat was trouwens niet helemaal gelukt, maar ach.

En ze waren goed! Ontzettend energieke show en ze leken er ook echt plezier in te hebben (ik heb minder enthousiaste bands gezien) Ook het publiek was ontzettend leuk. Volgens mij voornamelijk fans van de oude garde. Ze speelden ook 2 dubstep nummers die ik zelf wat minder vond. Je zag ook meteen wie er voor de oude nummers was gekomen en wie voor het nieuwere werk. Ik heb Korn zelf een paar jaar geleden op Sonisphere gezien, maar daar kan ik me niet meer zoveel van herinneren. Dat was volgens mij ook een stuk minder, dan deze show was. Al met al een ontzettende leuke avond gehad, vriendje vond het helemaal geweldig dus mission accomplished.


Setlist
  1. Intro
  2. Chi
  3. (Pink Floyd cover)
  4. Encore:
  5.  
 

0 reacties:

Een reactie plaatsen