maandag 11 maart 2013

Coming soon

Side Effects
Side Effects draait om psychiater Jon Banks en zijn patiente Emily. Emily reageert niet op de gangbare medicijnen, waarop Banks besluit haar een nieuw medicijn voor te schrijven. Het medicijn lijkt te werken, maar dan wordt Emily's man dood gevonden en zit Emily ernaast met het mes in haar handen. Zij kan zich echter niets herinneren.

14 maart in de bioscoop

Hitchcock
In Hitchcock zien we Hitchcock terwijl hij bezig is met zijn grootste project, Psycho. Dit heeft ook gevolgen voor de relatie met zijn vrouw.
14 maart in de bioscoop

Dark skies
Een buitenaards wezen, welke vermomd is als mens, heeft het gemunt op een gelukkige familie. De familie doet er alles aan om hun gezin te beschermen, maar dat blijkt toch lastiger te zijn dan gedacht.
21 maart in de bioscoop

Stoker
Als de vader van India overlijdt, komt haar oom bij hun inwonen. Haar oom lijkt er een verborgen agenda op na te houden, maar in plaats van in te grijpen raakt India steeds meer in de ban van haar oom.
11 april in de bioscoop

Lone ranger
Volgens mij wordt dit weer een meesterwerkje, met Johnny Depp als Spirit Warrior. Hij moet samenwerken met zijn tegenpool om corruptie tegen te gaan.
7 augustus in de bioscoop

 Concerts
bron

Gojira
De enige wijze woorden die nog uit mij kwamen na een val (met hersenschudding tot gevolg) op een festival, was dat het enige goede wat uit Frankrijk komt Gojira is. Aangezien ik op het desbetreffende festival niet veel mee heb gemaakt van deze Fransen ga ik graag nog een keer voor de herkansing.
26 maart in de kleine zaal in de Melkweg Tickets zijn nog te koop.
bron

Korn
Jeugdsentiment of niet, toch een band die je ooit wel eens gezien moet hebben. Ik zag ze een paar jaar geleden al op Sonisphere, maar op 12 juni staan de grondleggers van de Nu-metal in 013.  (De dag ervoor in MC, Enschede)
bron

System of a Down
 Stond al heel lang, heel hoog op m'n to-see list. De staanplaatsen zijn allang binnen en 21 augustus zullen we dan ook afreizen naar de Ziggo Dome. Zitplaatsen zijn nog beschikbaar.

0 reacties:

Een reactie plaatsen