zondag 4 november 2012

Films gezien in oktober

Het filmaanbod is weer iets interessanter geworden in vergelijking met vorige maand, maar alsnog was het niet echt spectaculair. Desondanks moet ik toch wat meer van mijn unlimited pasje gebruik gaan maken, want 3 films in de maand is wel erg weinig.


Savages

Ben en Chon runnen samen een succesvolle marihuana business. Maar naast de zaak delen ze ook nog eens hetzelfde meisje, Ophelia. Dat gaat allemaal goed, totdat een Mexicaanse drugskartel zaken wil doen met de jongens, die zijn het er niet mee eens. Ophelia wordt ontvoerd door de drugskartel en de jongens doen er alles aan om haar terug te krijgen.

Ondanks dat de film een tikje aan de langdradige kant is, vond ik het een ontzettende goede film. Wel zaten er soms nogal heftige scenes in, dus de film is misschien niet voor iedereen geschikt. Desalniettemin is Savages zeker een aanrader!

Cijfer: 8


Dredd 3D

De wereld is weer eens vergaan en ditmaal leven de overlevende in 1 hele grote stad, Mega City One. In de stad lopen er rechters rond die de orde handhaven en waarnodig ook criminelen terplekke executeren. Samen met aspirant-rechter Anderson gaat hij de strijd aan met Ma-Ma, de leider van een drugskartel.

Het was niet helemaal mijn genre film (teveel sci-fi) maar hij was zeker niet verkeerd.

Cijfer: 7


Bachelorette

Het minst populaire meisje uit een vriendinnenclubje gaat als eerste trouwen, en oude kwesties lopen weer hoog op. Dan gaat de nacht voor het huwelijk ook nog eens alles mis.

Ik zou hier nooit heen zijn gegaan, maar ben er uiteindelijk toch beland helaas. Vreselijke film, het feit dat de zaal dan ook nog eens vol zaten met vrouwen die het wel geweldig vonden, maakte het er niet echt beter op.

Cijfer: 3
0 reacties:

Een reactie plaatsen