maandag 9 juli 2012

Travelling light: Festivals  Het festivalseizoen is alweer even op gang, en ik ben zelf ondertussen ook al geweest! Naast een entreekaartje een tent en de rest van de kampeerbenodigdheden, moesten er uiteraard ook nog wat beauty producten mee! Na vorig jaar een festival loos jaar te hebben gehad, begon het alweer te kriebelen, wat had ik het gemist! (Meerdaagse) festivals blijf ik leuk vinden om heen te gaan. Aangezien het over het algemeen een behoorlijk eind wandelen is van de parkeerplaats naar de camping, wil ik zo weinig mogelijk meenemen. Het liefst moet alles in 1 keer mee.


2 jaar geleden was het ontzettend warm, en aangezien het niet helemaal duidelijk was wat voor weer het werd nam ik voor de zekerheid een fles zonnebrand en aftersun mee. Aangezien je de hele dag buiten bezig bent is de kans op verbranden groot. Een muggenstick is ook zeker geen overbodige luxe, zeker niet als je als mij allergisch bent voor muggenbeten ;)


Een pakje doekjes is ook altijd fijn! Zeker omdat een douche er meestal niet in zit, een beetje verfrissing is dan toch wel erg fijn.(H&M Coconut Pineapple) Ook de make-up doekjes van Essence gingen ook mee in de tas. Naast mascara en een oogpotlood ging er verder niets mee aan make up. Zulke doekjes zijn fijn om het vuil van je gezicht af te halen, hele reinigings-rituelen zitten er meestal ook niet in.(Essence Pomegranate & Bamboo Cleansing Wipes)


Verder ging er ook nog een bus droogshampoo mee en een refreshing spray. Zo'n spray is lekker als het heel warm is, was het helaas niet dus die bleef ongebruikt. Een handig multi-functioneel product is de 8th hour cream van Elizabeth Arden. Niet alleen handig als lippenbalsem, maar ook fijn bij ruwe plekjes of schrammetjes. Voor schone handen ging er nog ene flesje desinfectant mee. (Bodyshop Satsuma Hand Cleanse Gel)

Qua make up ging er alleen nog een mascara en oogpotlood mee, lekker makkelijk!1 opmerking:

  1. Je hebt erg efficiente spullen gekozen. Zeker een muggenstick ja, zeker als je gaat zweten kunnen muggenbulten zo irriteren.

    BeantwoordenVerwijderen